divendres, 15 de febrer del 2013

Comunicat del Moviment Popular de Sabadell davant la renuncia de Manuel Bustos a l'alcaldia

Davant la renúncia a l'alcaldia de Manuel Bustos (mantenint però l'acta de regidor i diputat provincial), el Moviment Popular de Sabadell (MPS) vol mostrar un cop més el seu rebuig envers un sistema corrupte més enllà de persones i partits.

Un sistema que permet que molts pocs, a través de la seva posició de poder, facin negoci amb la gestió de béns i serveis públics, que haurien d'estar al servei de la població: Privatitzant serveis, requalificant terrenys, així com col·locant a dit a familiars i amics en els òrgans d'empreses  municipals.

El cas Mercuri és un cas més, una prova més, on es posa de manifest les pràctiques habituals d'una classe política al servei d'uns interessos privats. No és doncs un problema de Bustos o del PSOE, ja que la majoria de partits estan esquitxats.

Estem fartes d'aquesta falsa democràcia i apostem fermament per la democràcia radical, la qual passa directament per potenciar al màxim la participació ciutadana, donant la veu al poble mitjançant  espais reals de participació i presa de decisions sobre tot allò que ens afecta.   

Per tot això des del MPS exigim:

  • Dimissió total de Manel Bustos de tots càrrecs públics que ocupa.
  • Dimissió de totes les persones imputades de l'Ajuntament de Sabadell.
  • Dissolució immediata de l'equip de govern i convocatòria d'eleccions anticipades.
  • Aplicació de mesures de transparència i control popular dels pressupostos municipals.
  • Creació d'espais de decisió i participació directa.
 Com a MPS, demanem que l'esquerra amb representació (ES, EUiA, ICV) no s'aliï amb CiU i PP, sinó que busqui aliances al carrer, a través del plataforma "Sabadell LLiure de Corruptes" i amb la resta de lluites socials de la ciutat.

Moviment Popular de Sabadell (MPS), dijous 14 de febrer del 2013