dissabte, 6 de febrer del 2016

10 anys construïnt la Unitat Popular des de Sabadell


El proper dissabte 20 de febrer el comitè local d'Endavant (OSAN) celebrarà els seus 10 anys d'existència amb la celebració de la jornada "10 anys construïnt la Unitat Popular des de Sabadell". La jornada tindrà lloc a la Quartera, al Carrer Compte Jofre nº30 a partir de les 11 del matí.


La jornada s'iniciarà amb un esmorzar de benvinguda a les 11h, i seguirà amb una xerrada de Josep Manel Busqueta (membre del seminàri d'economia crítica Taifa i exdiputat de la CUP-CC) i Pau Llonch (membre de la Crida per Sabadell i membre del seminari Taifa), sota el títol "Construïm sobiranies, avancem cap a la plena independència", a partir de les 12h. En la xerrada es tractarà la necessitat d'avançar en la conquesta de la sobirania plena en tots es camps de lluita per tal d'assolir una veritable independència. 

La jornada continuarà a la tarda, a partir de les 18:30h, amb la xerrada "Construïm el socialisme feminista als Països Catalans". La xerrada anirà a càrrec de les companyes d'Endavant Isabel Vallet i Georgina Monge, i es presentaran els eixos principals de l'estratègia d'Endavant (OSAN) per a la construcció del socialisme feminista als Països Catalans. 

La jornada es clourà a partir de les 21h amb el sopar popular a càrrec de l'assemblea local, uns parlaments i el concert de la Fera Ferotge a partir de les 22:30h.

10 anys construïnt la Unitat Popular des de Sabadell!
10 anys de lluita per uns Països Catalans, lliures, socialistes i feministes!