dimarts, 20 de març del 2012

Sabadell encara la vaga general del proper 29 de març amb una intensa campanya d'agitació

La ciutat de Sabadell viurà de nou, el proper 29 de març, una jornada de lluita i mobilització no només contra la reforma laboral, sinó també contra la banca, la dictadura neoliberal i contra el sistema capitalista en general. Igual com succeí el passat 29-9-2010 i el 27-1-2011, s'ha tornat a constituir un espai de coordinació de l'esquerra política i sindical i els moviments socials de la ciutat, en la que participen Endavant OSAN, la resta de col·lectius del MPS, els sindicats COS, CGT i CNT i diferents assemblees de barris, d'instituts i altres col·lectius locals.   

S'ha obert la pàgina web: www.sbdlluitant.org, des de la qual es podrà fer un seguiment de totes les convocatòries, tant durant les setmanes prèvies a la vaga com després d'aquesta. 

A més a més, des d'Endavant ja s'ha començat a fer agitació de cara al dia 29 de març, a través d'encartellades i de la realització de murals. Aquesta passada nit la realització de murals s'ha centrat en els barris nord de la ciutat, com Ca N'Oriach o Can Deu, en els que s'han realitzat fins a una desena d'aquests.

Murals a Ca N'oriach:
Murals a Can Deu: 

A més a més, en els propers dies, la campanya d'agitació local si'ntensificarà gràcies a les plantilles que han realitzat els i les companyes de la COS (Coordinadora Obrera Sindical), convocant també a la Vaga General. El sindicat de l'esquerra independentista també ha realitzat una pàgina web especial per l'ocasió: http://www.vagageneral29m.cat/